2016 - photobyelly site 2016

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rescue-Photo
In asiel Tiel.
Ik ben lid van Rescue-Photo.
Wij maken foto's van dieren in asiels en opvang zodat deze mooier op de foto staan en hierdoor meer kans maken op plaatsing.
Rescue Photo bestaat uit enthousiaste fotografen die als doel hebben elk asieldier in Nederland en België professioneel op de foto te zetten zodat ze eerder een nieuw baasje vinden. Wij vinden dat elk asieldier een professionele foto verdient, waardoor de specifieke persoonlijke karaktertrekken van de dieren tevoorschijn worden gehaald en ze meer kans maken om een sneller een nieuw thuis te vinden.
Wanneer een hond of kat bij een dierenopvangcentrum aankomt is het vaak gestrest, bang, vuil en gedesoriënteerd. Vaak wordt er dan een foto van de hond of kat gemaakt, veelal in de kooi of het hok, om het dier te profileren op de website van het dierenopvangcentrum. Dit is echter niet het ideale moment om zo’n hond of kat op de foto te zetten. De foto’s zorgen voor een niet representatief beeld van een lief, vrolijk en enthousiast dier dat graag nog jaren van zijn leven met een nieuwe baasje wilt doorbrengen. Mensen die op zoek zijn naar een huisdier, krijgen deze foto wel te zien en maken op basis van dit beeld vaak al een keuze.

Het is mooi om te doen maar soms ook erg verdrietig als je ze zo ziet zitten.
Daarom is het van groot belang dat we aandacht blijven schenken aan deze groep.
Als ik bij een asiel of opvang ben geweest zal ik hier de foto's plaatsen zodat ook U kunt kijken of er een maatje bij zit dat U met open armen kunt verwelkomen..zou mooi zijn toch.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu